Noul Audi Q3 obţine titlul “Best Cars” la categoria SUV-urilor compacte

Votul a fost organizat de revista germană de profil "auto motor und sport."

Noul Audi Q3 obţine titlul “Best Cars” la categoria  SUV-urilor compacte Noul Audi Q3 obţine titlul “Best Cars” la categoria SUV-urilor compacte

Noul Audi Q3 a obţinut locul întâi la categoria "SUV-urilor/autovehiculelor off-road compacte", în urma voturilor cititorilor, acordate pentru secţiunea "Best Cars 2019". Votul a fost organizat de revista germană de profil "auto motor und sport."

"Acest premiu este important pentru noi, deoarece ne confirmă cât de bine este primită de către clienţi ideea care stă la baza noului Audi Q3," a explicat Jens Rückert, directorul gamei, cel care a preluat premiul la ceremonia ce a avut loc în Stuttgart: "SUV-ul compact îşi arată fără echivoc atuurile. Având ampatamentul alungit, este acum mai mare, oferind mai mult spaţiu pentru familii. De asemenea, a devenit şi mai versatil. Sistemul său digital de operare este intuitiv, la fel ca şi afişajele, iar sistemele de asistenţă aduc confortul clasei mari în clasa compactă, transformând Audi Q3 în allrounder-ul perfect."

"Best Cars" este una dintre cele mai importante competiţii din industria auto europeană. Anul acesta, a avut loc ediţia cu numărul 43 şi 385 de modele au concurat la 11 categorii. Fiecare cititor a putut să-şi exprime câte două voturi în fiecare clasă. Un vot s-a referit la favoritul dintre toţi candidaţii, adică la "Best Car", iar celălalt vor a fost dat pentru cel mai bun automobil de import. Audi Q3 a concurat cu 56 de rivali la categoria SUV-urilor/autovehiculelor off-road compacte" şi a câştigat obţinând 14,4% dintre voturi. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.