Noul Audi Q4 - SUV-ul coupe va fi produs începând de anul viitor în Ungaria - GALERIE FOTO

Audi Q4 va fi produs începând de anul viitor la uzina din Győr, Ungaria.

Noul Audi Q4 - SUV-ul coupe va fi produs începând de anul viitor în Ungaria - GALERIE FOTO Noul Audi Q4 - SUV-ul coupe va fi produs începând de anul viitor în Ungaria - GALERIE FOTO

Oficialii mărcii germane au declarat că designul noului Audi Q4 a fost finalizat, iar modelul va fi produs începând de anul viitor la uzina din Győr, Ungaria.

Andreas Mindt, reprezentantul departamentului de design de la Audi a declarat că modelul este "un pic mai mult decât o versiune coupe a lui Q3". El a confirmat că designerii au finalizat stilul exterior al noului model încă de anul trecut, şi că a avut o singură caracteristică: să se deosebească de alte modele Audi. 

Acesta va face parte dintr-o linie în continuă creştere a SUV-urilor, având în vârful gamei modelul Q6 şi Q8. Q4 a fost conceput pentru a concura cu viitorul BMW X4, Range Rover Evoque şi Mercedes-Benz GLC Coupe.

El va sta pe aceeaşi platformă MQB ca a doua generaţie Q3. Este programat să intre în showroom-uri în 2019, la un preţ estimat de 28.000 de lire sterline (aproximativ 31.442 de euro).

Planurile pentru Q4 au fost iniţial dezvăluite de Audi sub forma conceptului TT Offroad, care a apărut pentru prima dată la Salonul Auto de la Beijing în 2014. Ca şi în cazul acestei maşini, designul lui Q4 este prevăzut să includă o linie de acoperiş puternic curbată spre hayon.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.