Noul Audi Q4 – SUV-ul coupe va fi produs începând de anul viitor în Ungaria – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 03 dec. 2018 Știri auto

Oficialii mărcii germane au declarat că designul noului Audi Q4 a fost finalizat, iar modelul va fi produs începând de anul viitor la uzina din Győr, Ungaria.

Andreas Mindt, reprezentantul departamentului de design de la Audi a declarat că modelul este „un pic mai mult decât o versiune coupe a lui Q3”. El a confirmat că designerii au finalizat stilul exterior al noului model încă de anul trecut, şi că a avut o singură caracteristică: să se deosebească de alte modele Audi. 

Acesta va face parte dintr-o linie în continuă creştere a SUV-urilor, având în vârful gamei modelul Q6 şi Q8. Q4 a fost conceput pentru a concura cu viitorul BMW X4, Range Rover Evoque şi Mercedes-Benz GLC Coupe.

El va sta pe aceeaşi platformă MQB ca a doua generaţie Q3. Este programat să intre în showroom-uri în 2019, la un preţ estimat de 28.000 de lire sterline (aproximativ 31.442 de euro).

Planurile pentru Q4 au fost iniţial dezvăluite de Audi sub forma conceptului TT Offroad, care a apărut pentru prima dată la Salonul Auto de la Beijing în 2014. Ca şi în cazul acestei maşini, designul lui Q4 este prevăzut să includă o linie de acoperiş puternic curbată spre hayon.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide