Noul Audi R8: „Născut pe pistă, construit pentru şosea" - GALERIE FOTO

Lansarea modelului de volum are loc după premiera mondială a lui R8 LMS GT3 la Salonul Auto de la Paris din 2018

Noul Audi R8: „Născut pe pistă, construit pentru şosea" - GALERIE FOTO Noul Audi R8: „Născut pe pistă, construit pentru şosea" - GALERIE FOTO

"Născut pe pistă, construit pentru şosea", acesta ar fi sloganul noului Audi R8.

Lansarea modelului de volum are loc după premiera mondială a lui R8 LMS GT3 la Salonul Auto de la Paris din 2018. În afară de designul sportiv, Audi R8 Coupé şi Spyder vin cu motoare mai puternice.

Noutatea acestui model constă în motorul V10 natural aspirat. Este disponibil pentru clienţi în două versiuni - R8 LMS GT3 şi R8 LMS GT4. Motorul V10, produs la uzina din Győr, Ungaria, este foarte compact, iar tehnologia beneficiază de un radiator separat ce controlează temperatura uleiului.

Acest principiu a fost adoptat de la modelele de performanţă. Pompa funcţionează cu multiple etape de aspiraţie şi asigură o lubrifiere adecvată în toate condiţiile. Ambele motoare sunt pe benzină şi au filtru de particule. 

Noul Audi R8 este echipat din fabrică cu jante de 19. Audi oferă discuri de frână ceramice ca o alternativă la discurile de oţel standard. 

Noile modele R8 vor ajunge la reprezentanţe în Germania şi alte ţări europene în cursul primului trimestru al anului 2019. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.