Noul Audi R8 Spyder tocmai ne-a făcut primăvara mai frumoasă. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 28 mart. 2016 Știri auto

 


Zilele trecute, la Salonul Auto de la New York, a avut premiera mondială a celei de-a doua generaţii a lui Audi R8 Spyder, conform Carscoops.com.

Prezentat cu mare fast la evenimentul din ”Big Apple”, noul R8 Spyder cântăreşte 1.612 kg (3,554 livre), cu 113 de kg mai puţin decât modelul Spyder anterior, iar noua versiune vine cu 540 de CP şi 540 Nm, un cuplu ce-i permite maşinii să ajungă de la zero la 100 de km/oră în doar 3,6 secunde. 

GALERIE FOTO 

”Asortat” cu motorul V10 este o cutie de viteze cu 7 trepte care trimite puterea sistemului de tracţiune integrală Quattro cu ambreiaj multidisc, acţionat electro-hidraulic către puntea din faţă.

Incorporat în sistemul Audi Drive Select se află patru moduri de condus, de la unul dinamic la unul orientat spre confort orientat, la care s-au mai adougat încă trei programe de asistenţă la conducere, care va face ca maşina să facă faţă cu uşurină rulăriii pe suprafeţe carosabile uscate, umede sau acoperite cu zăpadă.

Sub acoperişul său textil ce se pliază în 20 de secunde la viteze de până în 50 de km/oră, Audi a mai adăugat un display mare de 12,3 inch în cabina de pilotaj.

Marca cu patru inel va construi noul Audi R8 Spyder la o unitate de producţie din apropierea localităţii Neckarsulm, Germania, şi va fi scos la vânzare în cursul acestui an.

Vă punem la dispoziţie o GALERIE FOTO impresionantă care vă va arăta noul R8 Spyder din toate unghiurile.


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide