Noul Audi RS8?! Nu, Hofele a creat un Audi SR8

Autor: Gabriel Grosoiu 14 mart. 2012 Știri auto

Nu a trecut prea mult timp de când Audi a prezentat noul S8, dar se pare că există fani ai mărcii germane, şi ai modelului său de top, care îşi doresc mai mult. Nu este nicio problemă, tunerii de la Hofele Design au la dispoziţie programul ideal pentru nava amiral a germanilor.

Toţi cei care tânjesc la un Audi RS8 au acum la dispoziţie acest SR8, care încearcă să transforme în realitate ideea unui A8 supersportiv. Iar asta, nu doar din punctul de vedere al designului, ci şi al părţii tehnice.Primul lucru ce atrage atenţia este kit-ul exterior.

Bara de protecţie a primit o nouă înfăţişare, în ton cu modelelel de performanţa ale Ingolstadt-ului, iar siglele RS sunt preluate direct de pe Audi RS5. La partea din spate şi-a făcut apariţia un difuzor aerodinamic nou, din fibră de carbon, precum şi un set de patru evacuări. Pentru ca look-ul maşinii să fie complet, viitorii prorietari ai SR8-ului vor avea la dispoziţie şi carcasele din carbon ale oglinzilor.

La capitolul jante, există opţiunea celor de 20 inchi sau 22 inchi, în funcţie de dimensiunea ego-ului viitorilor proprietari. Lucrurile nu puteau rămâne neschimbate nici sub capotă. Motorul V8 de 4,2 litri a fost dus de la 372 la 390 CP, iar TDI-ul de 4,2 litri a câştigat un plus de 40 CP, ajungând la nivelul delor 390 CP.

Mulţumită celor de la Hofele Design, cuplul oferit de versiunea diesel este de-a dreptul copleşitor: 900 Nm. Interiorul oferă o nouă tapiţerie, ce combină pielea naturală cu Alcantara, iar suspensia pneumatică sensibilă la viteză, reduce automat garda la sol cu până la 40 mm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide