Noul Batmobil: "arma" cu care Batman îl va înfrunta pe Superman

Filmul Batman vs Superman: Dawn of Justice i-a pus pe jar pe fanii celor doi apărători ai binelui, însă pe noi ne-a entuziasmat mai mult Batmobilul pe care Omul-Liliac îl va folosi în film.

Noul Batmobil: "arma" cu care Batman îl va înfrunta pe Superman Noul Batmobil: "arma" cu care Batman îl va înfrunta pe Superman

Deşi scenariul filmului Batman vs Superman: Dawn of Justice şi intriga acţiunii sunt în continuare ţinute secrete de producători (adică nu se ştie exact dacă cei doi supereroi vor colabora sau vor lupta unul împotriva celuilalt), alăturarea celor două personaje promite multă acţiune pe gustul fanilor. Plus că vom vedea un nou Batmobil.

Iniţial, internetul s-a agitat la publicarea a două imagini - una cu Batmobilul văzut din spate, acoperit însă cu o prelată şi alta cu Ben Affleck în costumul de Batman. De data aceasta, regizorul Zack Snyder (lui trebuie să-i mulţumiţi pentru filme ca 300, Man of Steel şi Watchmen) a publicat pe Twitter o imagine cu Batmobilul în toată...răutatea sa.

E clar că cel mai cunoscut vehicul de luptă din lume a evoluat mult de-a lungul timpului, devenind din ce în ce mai ameninţător cu fiecare film cu Batman în rolul principal. Nu e de mirare că doza de putere a armelor de foc a fost mărită serios, iar dacă ar fi real, Batmobilul ar putea surclasa lejer arsenalul de război al unor ţări mici.

Există şi o dezamăgire totuşi: faptul că filmul va fi lansat abia în martie 2016, aşa că va trebui să mai aşteptăm destul de mult până să vedem Batmobilul în acţiune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.