Noul Batmobil: „arma” cu care Batman îl va înfrunta pe Superman

Autor: ProMotor 22 sept. 2014 Știri auto

Deşi scenariul filmului Batman vs Superman: Dawn of Justice şi intriga acţiunii sunt în continuare ţinute secrete de producători (adică nu se ştie exact dacă cei doi supereroi vor colabora sau vor lupta unul împotriva celuilalt), alăturarea celor două personaje promite multă acţiune pe gustul fanilor. Plus că vom vedea un nou Batmobil.

Iniţial, internetul s-a agitat la publicarea a două imagini – una cu Batmobilul văzut din spate, acoperit însă cu o prelată şi alta cu Ben Affleck în costumul de Batman. De data aceasta, regizorul Zack Snyder (lui trebuie să-i mulţumiţi pentru filme ca 300, Man of Steel şi Watchmen) a publicat pe Twitter o imagine cu Batmobilul în toată…răutatea sa.

E clar că cel mai cunoscut vehicul de luptă din lume a evoluat mult de-a lungul timpului, devenind din ce în ce mai ameninţător cu fiecare film cu Batman în rolul principal. Nu e de mirare că doza de putere a armelor de foc a fost mărită serios, iar dacă ar fi real, Batmobilul ar putea surclasa lejer arsenalul de război al unor ţări mici.

Există şi o dezamăgire totuşi: faptul că filmul va fi lansat abia în martie 2016, aşa că va trebui să mai aşteptăm destul de mult până să vedem Batmobilul în acţiune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide