Noul Batmobil din jocul Batman: Arkham Knight te va lăsa mască. VIDEO

Batman, sau pe româneşte Omul-Liliac, a avut mereu la dispoziţie tot felul de gadgeturi sofisticate care să suplinească lipsa unei superputeri. Doar că pentru jocul care îi poartă numele, supereroul a primit o maşinărie infernală de luptă.

Noul Batmobil din jocul Batman: Arkham Knight te va lăsa mască. VIDEO Noul Batmobil din jocul Batman: Arkham Knight te va lăsa mască. VIDEO

Ce urmează să vedeţi în materialul video de mai jos este Batmobilul pe care utilizatorii jocului Batman: Arkham Knight îl vor putea pune la treabă pe consolele Xbox One şi PlayStation 4.

Pe înţelesul tuturor, veţi fi la comanda maşinii de război împotriva răufăcătorilor cu ajutorul unui simplu joystick. Batmobilul este proiectat pentru două funcţii, una de urmărire - Pursuit Mode şi una de luptă - Battle Mode. Dacă modul Pursuit Mode nu vă spune nimic, aflaţi că în modul de luptă, Batmobilul "scoate din mânecă" un tun şi o mitralieră, plus alte câteva accesorii care să-i pună pe fugă pe inamici.

Despre ce este vorba exact, aflaţi în materialul video de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.