Noul Bentley Flying Spur aduce un motor W12 de 6,0 litri care livrează 635 CP – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 12 iun. 2019 Știri auto

Bentley Motors anunţă detalii despre noul Flying Spur. Proiectat şi dezvoltat la Home of Bentley din Crewe, Anglia, noul model Flying Spur integrează cele mai recente tehnici de manufactură britanice. 

Un ampatament mai lung cu 130 mm face ca noul Flying Spur să dispună de un habitaclu spaţios şi luxos, care oferă confort şi rafinament fără egal. Pe lângă o listă extinsă de opţiuni pentru lemn furniruit simplu sau dublu, sedanul oferă atât scaune din piele într-o nouă formă specifică Bentley, cât şi broderiile Mulliner, în formă de diamant de pe scaune sau matlasarea tridimensională, tot în diamant, de pe portiere.

O miniatură „Flying B” împodobeşte, pentru prima dată în istoria modernă a mărcii, capota noului Flying Spur, ridicându-se de sub o emblemă Bentley, pentru a pune în valoare caracterul preţios al modelului.

Tur de forţă tehnologic

Modelul dispune de sistemul electronic de direcţie integrală, pentru prima dată pe un Bentley, combinat cu sistemul Active All-Wheel Drive şi Bentley Dynamic Ride. Noua suspensie cu amortizoare cu aer cu trei camere permite o gamă mult mai largă de reglare a suspensiei între confortul stil limuzină şi nivelurile sportive de control al şasiului.

O serie de noi sisteme de asistenţă pentru şofer sunt echipate ca standard pe noul Flying Spur, inclusiv Asistenţa în trafic (Traffic Assist), Asistenţa în oraş (City Assist) şi Avertizare unghi mort (Blind Spot Warning). Noile tehnologii Bentley folosite la construcţia modelului au permis realizarea unei caroserii multi-material la cele mai moderne standarde.

Flying Spur are un motor W12 de 6,0 litri, dublu-turbocompresor Bentley, susţinut de o transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte. Acest nou motor TSI livrează 635 CP (626 CP) şi 900 Nm (664 lb.ft.), 0-60 km / h în 3,7 secunde (0-100 km / h timp de 3,8 secunde) şi o viteză maximă de 333 km / h).

Afişajul digital al panoului de bord HD, consola centrală rotativă unică, cu ecran tactil digital de 12,3 inci, cadrane analogice frumoase sau placa de furnir care îmbie la detoxifiere digitală, alături de ecranul tactil dedicat pasagerilor din spate, toate se reunesc pentru a face din habitaclul Flying 

 

Interiorul poate fi îmbunătăţit şi cu un plafon panoramic de sticlă, care se întinde pe întreaga lungime a acoperişului. 

Flying Spur se bazează pe o viziune nouă

Interiorul noului Flying Spur dispune de scaune noi, în 15 culori de piele, cu motivul „Wing” specific Bentley, brodat pe partea inferioară. Scaunele noului model Flying Spur au un design cu două fluiere şi o funcţionalitate sporită, incluzând încălzirea, ventilarea, masajul multi-mod, suporţii reglabili şi înclinarea de vârf. Cu specificaţia opţională de rulare Mulliner, noua piele tridimensională se îmbină cu lucrul tradiţional de coasere şi broderie.

Primul display rotativ din industrie

Plăcile orizontale de furnir de pe bord şi din portiere subliniază dimensiunile generoase ale habitaclului. Consola centrală elegantă găzduieşte un ecran tactic personalizabil de 12,3 inci, orificiile de ventilaţie noi, în formă Bentley, un spaţiu de depozitare precum şi un suport pentru încărcare prin inducţie şi două prize USB pentru telefoanele mobile.

Primul display rotativ din industrie este şi el disponibil pe noul Flying Spur. La o simplă apăsare a butonului de pornire a motorului, secţiunea de furnir din mijlocul panoului de bord se roteşte pentru a dezvălui un ecran tactil de 12,3 inci, afişând trei spaţii digitale personalizabile. 

Inserţiile tridimensionale din piele cu diamant

Inserţiile tridimensionale din piele cu diamant sunt folosite pentru prima dată într-o portieră a unei maşini şi sunt inspirate de conceptul de design Bentley EXP 10 Speed 6. Nucul Crown Cut este oferit ca o nouă opţiune de furnir din lemn, pentru care se utilizează un proces de tăiere drept, care oferă un finisaj mai modern.

Pe lângă opţiunile populare Dark Fiddleback şi Piano Black, sunt disponibile şi alte cinci furniruri. Finisajul cu furnir dublu poate fi de asemenea ales pentru toate tipurile de furnir pentru un plus de efect.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide