Noul BMW M140i, spionat la teste pe Nürburgring - VIDEO

Viitoarea Seria 1 a fost filmată, la teste ...

Viitoarea Seria 1 a fost filmată, la teste, pe Nürburgring. Având în vedere că actuala Serie 1 a primit un facelift acum câteva luni, ne aşteptăm ca noul M140i să ajungă pe piaţă pe la jumătatea lui 2019. 

Una din cele mai semnificative schimbări este că nu va mai fi oferit cu tracţiune pe spate. Următoarea generaţie va folosi platforma UKL2 care susţine Seria 2 Active / Gran Tourer şi X1, împreună cu actualii Mini Clubman şi Countryman. Toate aceste modele sunt concepute cu tracţiune integrală opţională. 

Maşina pe care o vedeţi aici pare a fi o versiune de înaltă performanţă, care vine în urma generaţiei actuale M140i. Putem vedea frâne puternice în spatele aliajelor negre, o înălţime foarte scăzută a căilor de rulare şi o gaură de evacuare mare, de tip M Division. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.