Noul BMW M2 Coupe, disponibil acum şi în România. Preţuri oficiale şi GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 26 nov. 2015 Știri auto

Noul BMW M2 Coupe, pe lângă un tren de rulare şi un propulsor creat special de M GmbH, precum şi un design sportiv extravertit specific gamei M, vine cu un pachet de echipare standard care include o serie de sisteme de confort şi siguranţă, aşa cum sunt senzorii de parcare, pilotul automat cu funcţia de frânare, farurile xenon adaptive şi Sistemul de navigaţie Professional. BMW M2 poate fi comandat cu o cuite manuală, cât şi cu una automată Drivelogic M, cu dubul ambreiaj.

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos – VIDEO + GALERIE FOTO

Citeşte şi Dacia a lansat cutia automată Easy-R

Citeşte şi Floyd Mayweather şi-a cumpărat una dintre cele mai rare şi mai scumpe maşini din lume – GALERIE FOTO + VIDEO

Mai mult imagini găseşti în galeria foto

Citeşte şi Ce maşini poţi cumpăra în România cu 7000 de euro. GALERIE FOTO

Citeşte şi GALERIE FOTO Ştiai de Rodica, GAL sau M.R.? Astea sunt doar câteva dintre maşinile româneşti necunoscute

Motorul de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie al noului BMW M2 dispune de tehnologia M TwinPower Turbo de ultimă oră, astfel că dezvoltă 272 kW/370 CP la 6.500 rpm (consum mediu mixt: 8,5 l/100 km; emisii CO2: 199 g/km)*. Cuplul maxim de 465 Nm poate fi mărit până la 500 Nm în fluxuri scurte sub overboost. Toate acestea permit ca noul BMW M2 Coupé, echipat cu transmisia opţională M cu dublu ambreiaj cu şapte trepte (M DCT) şi Launch Control, să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 secunde.

Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Cu toate acestea, în versiune cu transmisie M DCT, automobilul îşi accentuează eficienţa remarcabilă – consum de combustibil de doar 7,9 l/100 km şi emisiile CO2 de numai 185 g/km.

Datorită punţilor faţă şi spate din aluminiu – provenite de la BMW M3/M4 -, jantele de 19 ţoli, din aluminiu forjat, cu anvelope de dimensiuni diferite, direcţia M Servotronic cu două setări şi frânele M din material compozit cu eficienţa adecvată, noul BMW M2 Coupé ridică încă o dată standardul dinamicii în segmentul compactelor sport de înaltă performanţă. În acelaşi timp, BMW M2 este singurul model din acestă categorie a excelenţei sportive care vine cu tracţiune spate, pentru o agilitate unică.

Preţul de început pentru cel mai accesibil model din familia BMW M este de 50600 Euro fără TVA. Acesta este deja disponibil pentru comenzi, primele livrări fiind aşteptate în 2016.

Citeşte şi GALERIE FOTO. Ce „monştri” militari se produc în România

Află Ce riscă şoferii care nu au CAUCIUCURI DE IARNĂ şi cum procedezi în caz de amendă

Citeşte şi The Rock a primit o maşină de 5 milioane de dolari, însă nu o poate folosi FOTO

Citeşte şi GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu 6000 de euro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide