Noul BMW Seria 4 Cabrio – imagini şi informaţii oficiale UPDATE

BMW a publicat primele imagini şi informaţii oficiale despre noul BMW Seria 4 decapotabil. Bazat pe proaspăt lansatul BMW Seria 4 coupe, noul cabriolet de la BMW are un ampatament mai mare, e mai lat şi mai jos decât predecesorul său.

Noul BMW Seria 4 Cabrio – imagini şi informaţii oficiale UPDATE Noul BMW Seria 4 Cabrio – imagini şi informaţii oficiale UPDATE


Noul BMW Seria 4 Cabrio sau - mai pe româneşte - decapotabil, a fost dezvăluit de către germanii din Munchen. Noua decapotabilă BMW are la bază coupe-ul Seria 4 şi e mai lat decât predecesorul său – BMW Seria 3 Cabrio.

La fel ca modelul pe care îl înlocuieşte, însă, noul BMW Seria 4 Cabrio are parte de un acoperiş metalic pliabil care se ascunde în portbagaj atunci când şoferul vrea să conducă o decapotabilă, şi nu un coupe.

Plafonul acoperişului care se pliază în trei bucăţi e căptuşit cu materiale ce absorb sunetele nedorite şi oferă confort în orice anotimp, chiar şi iarna – potrivit comunicatului oficial publicat de BMW.

Printre noutăţile aduse de noul BMW Seria 4 Cabrio se numără scaunele din faţă care acum au centurile de siguranţă integrate în spătare, precum şi sistemul standard de asistenţă la încărcarea de obiecte în portbagaj. Acest sistem permite ridicarea acoperişului din portbagaj (atunci când maşina este decapotată) pentru a permite încărcarea obiectelor lungi.

De asemenea, atunci când acoperişul e coborât, sistemul de climatizare îşi reconfigurează automat setările pentru a compensa pentru diferenţele de temperatură cauzate de mediul ambiental şi viteza maşinii.

La lansare, noul BMW Seria 4 Cabrio va fi disponibil cu o selecţie de trei motoare – două pe benzină şi un diesel – care trimit puterea către roţile din spate. Versiunile pe benzină sunt reprezentate de modelele 428i şi 435i - cu 245 CP, respectiv 306 CP, iar versiunea diesel este reprezentată de modelul 420d, cu 184 CP. Echiparea standard include o cutie de viteze manuală cu şase trepte, în vreme ce cutia automată cu opt trepte va fi disponibilă opţional.

Conform BMW, noul Seria 4 decapotabil are o distribuţie a greutăţii pe punţi de 50:50, ceea ce ar trebui să ducă la un comportament rutier foarte bun.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.