Noul BMW Seria 5 - interiorul spionat

Sunteţi curioşi cum va arăta interiorul noului BMW Seria 5? Iată că nişte imagini destul de elocvente ne parvin chiar din... China, unde un indiscret a reuşit să surprindă maşinile de test.

Noul BMW Seria 5 - interiorul spionat Noul BMW Seria 5 - interiorul spionat

Din pozele de pe forumul dedicat noului BMW Seria 5 se poate observa că bavarezii aplică o reţetă sigură - adică transpunerea stilului de la BMW Seria 5 GT pentru consola centrală şi tunelul median. Un stil simplu, fără surprize, ba chiar aproape spartan, în care se fac remarcate joystick-ul schimbătorului de viteze, dar şi butonul centralei de comandă iDrive. Se pare că şi spaţiul pentru locurile din spate va fi un atu al noului BMW Seria 5, din poze părând foarte generos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.