Noul BMW X1 plug in hybrid are două motoare care produc împreună 162 kW/220 CP

Noul BMW X1 xDrive25e – plug in hybrid în clasa compactă cu autonomie de peste 50 km.

Noul BMW X1 plug in hybrid are două motoare care produc împreună 162 kW/220 CP Noul BMW X1 plug in hybrid are două motoare care produc împreună 162 kW/220 CP

Varianta plug-in hybrid a modelului BMW X1 combină motorul electric şi tehnologia celulelor bateriei iar rezultatul este cu până la 57 de kilometri autonomie şi un sistem inteligent de tracţiune integrală.

Sistemul plug-in hybrid al noului BMW X1 xDrive 25e constă dintr-un motor pe benzină de trei cilintri şi capacitate de 1,5 litri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo Technology, şi un motor electric dezvoltat special pentru acest model. 

O putere totală de 162 kW/220 CP

Motorul pe benzină oferă o putere maximă de 92 kW/125 Cp şi un vârf al curbei de cuplu de 220 Nm. Puterea acestuia este transferată printr-o transmisie Steptronic cu şase trepte şi acţionează asupra punţii faţă. Motorul electric generează o putere de 70 kW/95 CP şi oferă un cuplu maxim de 165 Nm către roţile spate printr-o transmisie cu o singură treaptă. 

Împreună, motorul termic şi cel electric produc o putere totală a sistemului de 162 kW/220 CP. Cuplul maxim al sistemului este de 385 Nm. Noul BMW X1 xDrive25e accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,0 secunde.

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.