Noul BMW X4 - preţuri şi disponibilitate în România

După primul set de imagini şi informaţii oficiale, BMW dezvăluie preţurile noului BMW X4 pentru România. Cât costă SAC-ul deja titrat ca fratele mai mic al lui X6, aflaţi din rândurile de mai jos.

Noul BMW X4 - preţuri şi disponibilitate în România Noul BMW X4 - preţuri şi disponibilitate în România

Dacă lăsăm la o parte ce spun bavarezii despre noul BMW X4 şi designul pe care poţi fie să-l iubeşti sau să-l deteşti, ajungem faţă în faţă cu un aspect cel puţin la fel de important. Şi anume, preţul.

BMW se mişcă repede şi oferă modelul pe piaţa din România începând cu vara acestui an, după debutul la Salonul Auto de la New York, programat în aprilie.

Aşadar, pentru un preţ de pornire de 37.900 de euro (fără TVA), clienţii pot alege cea mai accesibilă versiune de motorizare, şi anume X4 xDrive20d cu 190 CP. Pentru cei mai pretenţioşi şi cu buget pe măsură, BMW oferă noul X4 şi în versiunea diesel xDrive35d cu 313 CP, la un preţ de pornire de 49.300 de euro (fără TVA). Soluţia de mijloc în ceea ce priveşte gama de motorizări diesel rămâne xDrive30d cu 258 CP, pentru care doritorii vor trebui să scoată din buzunar 46.000 de euro, tot fără TVA.

În tabăra benzinarelor, cel mai ieftin BMW X4 vine cu motorizarea xDrive20i şi 184 CP pentru 38.100 de euro (fără TVA), urmat de xDrive28i cu 240 CP cotat la 42.800 de euro fără TVA. Vârful de gamă al motorizărilor pe benzină este xDrive35i cu 306 CP, cu un preţ de 46.900 de euro, de asemenea fără TVA.

Toate modelele sunt echipate standard cu o cutie de viteze automată cu opt trepte, mai puţin varianta X4 xDrive20d.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.