Noul Bugatti Chiron, 1.500 de CP şi un design ce-ţi taie răsuflarea. GALERIE FOTO

Cu cei 1.500 de cai putere pe care îi are, noul Bugatti Chiron sparge tiparele ..

Noul Bugatti Chiron, 1.500 de CP şi un design ce-ţi taie răsuflarea. GALERIE FOTO Noul Bugatti Chiron, 1.500 de CP şi un design ce-ţi taie răsuflarea. GALERIE FOTO

 


Cu cei 1.500 de cai putere pe care îi are, noul Bugatti Chiron sparge tiparele şi devine pe bună dreptate cea mai puternică maşină de stradă din lume, informează Autoexpress.co.uk. Viteză maximă pe care o poate atinge este de 420 de km/oră, noul Chiron fiind dotat cu un motor de 8 litri, cu 16 cilindri şi 4 turbine. Preţul este şi el unul pe măsură: 2,4 milioane de euro. Conform oficialilor francezi deja au fost făcute 150 de comenzi pentru acest model, iar producţia va fi limitată la 500 de exemplare. Livrările vor începe din luna octombrie a acestui an.

Click aici pentru Galeria Foto


 


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.