Noul business înfloritor printre şoferi, izvor de bani pe site-urile de anunţuri

Asta înseamnă 12 maşini care ...

Noul business înfloritor printre şoferi, izvor de bani pe site-urile de anunţuri Noul business înfloritor printre şoferi, izvor de bani pe site-urile de anunţuri

Locurile de parcare în Bucureşti sunt o problemă de când ne ştim. Autorităţile sunt în pană de soluţii, iar şoferii se descurcă aşa cum pot. Se vehiculează ideea de SMART-PARKING. Asta înseamnă 12 maşini care ocupă locul a două locuri de parcare, dar nu ştim exact când se vor implementa. Cei care îşi doresc neapărat un loc de parcare mai au opţiunea să-l închirieze. Am găsit pe Olx câteva oferte. În acest moment, ele variază de la 17 la 86 de EURO pe lună. Pentru unele dintre ele se cere, pe lângă preţul pe lună, şi o garanţie de 150 de ron. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.