Noul Chevrolet Aveo vine în luna aprilie

G.M. Europa va lansa în luna aprilie noua generaţie Chevrolet Aveo. Hatchbackul se anunţă mai atractiv din punct de vedere vizual, dar la fel de accesibil. Opel Agila va fi o altă noutate a grupului G.M. în România, fiind aşteptată din toamnă.

Noul Chevrolet Aveo vine în luna aprilie Noul Chevrolet Aveo vine în luna aprilie
Noul hatchback cu cinci uşi, Chevrolet Aveo,  va fi disponibil cu două motoare pe benzină. Propulsorul de 1,2 litri dezvoltă 84 CP, iar cel de 1,4 litri are 98 CP, conform unui comunicat al companiei.

 "Aveo este cel mai important model din gama asigurată de Chevrolet Europe. În 2007, peste 111.000 de persoane din Europa au decis să achiziţioneze un automobil Aveo/Kalos", a declarat, într-un comunicat, directorul mărcii şi de marketing al Chevrolet Europe, Betty Moscato.

 Lungimea noii versiuni este de 3,92 metri, lăţimea de 1,68 metri, înălţimea de 1,51 metri
, iar ampatamentul este de 2,48 metri. General Motros Europe a vândut anul trecut pe piaţa din România 8.267 unităţi din gama Aveo.  Noul Aveo va fi astfel mai spaţios decât actualul, fiind mai lung şi mai înalt. Preţul nu a fost comunicat oficial, dar preconizăm că va fi similar cu cel al actualei generaţii.

Noua variantă a Opel Agila va oferi  cinci locuri separate şi va avea în premieră două motorizări pe benzină dezvoltate împreună cu Suzuki. Motorizarea de bază constă într-un propulsor pe benzină de un litru şi 65 CP, care atinge viteza maximă de 160 km/h. Motorul diesel are 1,3 litri, 75 CP, viteza maximă de 165 km/h şi atinge 100 km/h în 13,9 secunde. În dotarea standard, modelul va beneficia de sistemul ABS, iar preţul de pornire pe piaţa germană va fi de 9.990 de euro.

Cele două modele vor fi expuse şi la Salonul de la Geneva 2008, ce va debuta în această săptămână.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.