Noul Chrysler 300S "goneşte" pe bituri de hip hop cu will.i.am

Renumitul rapper William James Adam jr. sau mai bine zis will.i.am, este noua imagine a limuzinei sportive americane, Chrysler 300S. Iată-l aici în cea mai recentă reclamă unde accentul este pus pe sistemul audio performant cu care este echipată limuzină americană.

Clipul video denumit "The Hardest Ever" ni-l prezintă pe componentul trupei Black Eyed Peas, la volanul noului Chrysler 300S promovând sistemul audio Beats by Dr. Dre. Da, exact aşa cum aţi citit, fondatorul acestui echipament audio extrem de performant este nimeni altul decât faimosul Dr. Dre.

Noul Chrysler 300S este primul model care vine echipat cu acest sistem Beats by Dr. Dre. Acesta dispune de un amplificator cu 12 canale şi o putere maximă de 522 watt care alimentează 10 difuzoare printre care şi un subwoofer Dual Voice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.