Noul Citroen C4 – speculaţii

Conform celor spuse de publicaţia franceză Autojurnal, noul Citroen C4 va arăta la fel ca modelul din imagine.

Noul Citroen C4 – speculaţii Noul Citroen C4 – speculaţii
Noul Citroen C4 va avea aceleaşi versiuni în trei şi cinci uşi ca modelul actual dar şi versiunile SW, CC şi Sportlounge, inspirate de conceptul C4. Modelul C4, ce va fi probabil lansat în 2010, va avea şi o variantă hibridă care va putea fi disponibilă ca o alternativă pentru motoarele obişnuite pe benzină şi diesel.

În ceea ce privește partea estetică, se pot observa asemănări și cu nou lansatul Citroen C5, fiind posibil ca în toamnă la Salonul Auto de la Paris să putem admira faceliftul actualei generații C4, care ar putea împrumuta numeroase elemente de design și de la modelul prezentat de cei la Autojournal ca o nouă generație.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.