Noul Corvette Stingray are cea mai bună armă împotriva valeţilor obraznici

Valeţii care îţi parchează maşina în timp ce tu te bucuri de o cină gustoasă au uneori prostul obicei să-şi facă de cap cu bijuteria ta pe patru roţi. Dar nu şi cu noul Chevrolet Corvette C7.

Noul Corvette Stingray are cea mai bună armă împotriva valeţilor obraznici Noul Corvette Stingray are cea mai bună armă împotriva valeţilor obraznici

Noul Chevrolet Corvette C7 va deveni, probabil, cea mai indezirabilă maşină în rândurile valeţilor care obişnuiesc să abuzeze de vehiculele de care ar trebui să aibă grijă cât timp proprietarii lor se bucură de mâncarea şi băutura de la restaurant.

Motivul se numeşte simplu Valet Mode. Şi da, există şi alte maşini care au dotări asemănătoare, însă noul Corvette se foloseşte de sistemul Performance Data Recorder (gândit pentru circuit, unde te filmează şi îţi înregistrează performanţele) pentru a înregistra – video şi audio – fiecare mişcare pe care o face valetul în maşina ta.

Mai mult, după activarea modului Valet cu un cod PIN, toate spaţiile de depozitare care pot fi încuiate sunt încuiate, iar sistemul de infotainment este dezactivat complet.

VIDEO:

Tu ce spui: ar trebui să aibă mai multe maşini această tehnologie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.