Noul Dacia Duster Fiskal mulţumeşte pe toată lumea - FOTO

Maşina are o lungime de ...

Noul Dacia Duster Fiskal mulţumeşte pe toată lumea - FOTO Noul Dacia Duster Fiskal mulţumeşte pe toată lumea - FOTO

Dacia va oferi noul Duster într-o versiune utilitară numită Fiskal. Dacă modelul anterior a fost lansat pe alte pieţe încă din 2014.

Fiskal se deosebeşte de un Duster obişnuit printr-o plasă de metal care este montată imediat după scaunele faţă şi este prinsă de zonele superioare în care de obicei stau mânerele de suport. Totodată, pentru că nu are o banchetă din spate, portbagajul a devenit mai voluminos.

Maşina are o lungime de 1.640 de mm, volumul de încărcare maximă este puţin sub 1.700 de litri, iar sarcină utilă maximă e de puţin sub 500 de kilograme.

De asemenea, geamurile laterale din spate au fost înlocuite cu nişte panouri metalice.

Un Duster obişnuit poate fi transformat în versiunea Fiskal pentru 1.730 de euro.

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.