Noul Dacia Duster Fiskal mulţumeşte pe toată lumea – FOTO

Autor: Marius Vișan 19 mai 2018 Știri auto

Dacia va oferi noul Duster într-o versiune utilitară numită Fiskal. Dacă modelul anterior a fost lansat pe alte pieţe încă din 2014.

Fiskal se deosebeşte de un Duster obişnuit printr-o plasă de metal care este montată imediat după scaunele faţă şi este prinsă de zonele superioare în care de obicei stau mânerele de suport. Totodată, pentru că nu are o banchetă din spate, portbagajul a devenit mai voluminos.

Maşina are o lungime de 1.640 de mm, volumul de încărcare maximă este puţin sub 1.700 de litri, iar sarcină utilă maximă e de puţin sub 500 de kilograme.

De asemenea, geamurile laterale din spate au fost înlocuite cu nişte panouri metalice.

Un Duster obişnuit poate fi transformat în versiunea Fiskal pentru 1.730 de euro.

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide