Noul Duster face să duduie fabrica de la Mioveni. Câte bucăţi au produs, luna trecută, muncitorii de la Piteşti

Apariţia noului Duster a dus la creşterea producţiei SUV-ului românesc ...

Noul Duster face să duduie fabrica de la Mioveni. Câte bucăţi au produs, luna trecută, muncitorii de la Piteşti Noul Duster face să duduie fabrica de la Mioveni. Câte bucăţi au produs, luna trecută, muncitorii de la Piteşti

Apariţia noului Duster a dus la creşterea producţiei SUV-ului românesc. Dacă până acum, lunar, din fabrica ieşeu 17.000 de unităţi, de luna trecută muncitorii de la Piteşti produc 27.000 de unităţi. Astfel, Dacia se asigură ca va face faţă comenzilor.  

În primele 11 luni, la Piteşti, s-au produs aproape 30.000 de unităţi lunar. Dacă se menţine ritumul, până la finele anului ar fi posibil să producă 323.000 de maşini, în scădere de la 339.000 de maşini câte au fost produse anul trecut, scrie Digi24.ro

Dusterul este o maşină mai scumpă care aduce businessului o valoare adăugată mai mare.

SUV ul argeşean a urcat la aproape 80% din totalul producţiei, un nivel pe care nu l-a mai avut niciodată. La polul opus, Logan mai acoperă doar 5,6% din producţie, cererea pentru acest model fiind tot mai scăzută în Europa conform profit.ro.

În 2016, Automobile Dacia a fabricat aproape 340.000 de vehicule, în scădere cu circa 5,5%, faţă de 2015, în timp ce, la nivel global, au fost vândute 542.000 de vehicule cu sigla Dacia. Diferenţa de aproximativ 200.000 de automobile a fost produsă, în special, în Maroc.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.