Noul Ferrari 488 GTB Spider - informaţii şi imagini oficiale cu cea mai aerodinamică decapotabilă Ferrari

Cel mai nou Spider de la Ferrari este, evident, şi cel mai bun. Iată ce aduce 488 GTB Spider.

Noul Ferrari 488 GTB Spider - informaţii şi imagini oficiale cu cea mai aerodinamică decapotabilă Ferrari Noul Ferrari 488 GTB Spider - informaţii şi imagini oficiale cu cea mai aerodinamică decapotabilă Ferrari

Noul 488 GTB Spider este genul de maşină care te face să percepi diferit noţiunea timpului. Dacă până acum salonul de la Frankfurt ni se părea foarte aproape, faptul că o să-l vedem lansat abia la Frankfurt, în toamnă, ne face să vedem evenimentul la ani lumină depărtare. Din fericire, există şi sesiuni de prezentare pre-lansare, cum este aceasta de aici, în care mai aflăm câte ceva despre maşină.

Noul Ferrari 488 GTB Spider este, conform declaraţiei producătorului, „cel mai eficient aerodinamic spider construit de Ferrari până acum”. Totodată, este şi cea mai puternică decapotabilă Ferrari cu V8 central construită vreodată. Da, asta ar trebui să fie de ajuns.

V8-ul twin-turbo de 3,9 litri livrează, ca şi în cazul coupéului 488 GTB, 670 CP şi 760 Nm, ajutând Spiderul să atingă suta în trei secunde şi 200 km/h, tot cu start de pe loc, în 8,7 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.