Noul Ferrari F8 Tributo are 710 CP şi cel mai puternic V8 oferit pe un model Ferrari până în prezent

Ferrari a declarat că F8 Tributo are o viteză maximă de 340 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde.

Noul Ferrari F8 Tributo are 710 CP şi cel mai puternic V8 oferit pe un model Ferrari până în prezent Noul Ferrari F8 Tributo are 710 CP şi cel mai puternic V8 oferit pe un model Ferrari până în prezent

Ferrari a declarat că modelul F8 Tributo cu motor de 710 CP va fi cel mai puternic V8 până în prezent. Acesta înlocuieşte modelul GTB 488.

Ferrari a lansat fotografii şi detalii despre supercar înaintea dezvăluirii oficiale de la Salonul Auto de la Geneva, de pe 5 martie.

Producătorul italian a spus că numele masinii (Tributo) vine de la cuvântul italian care înseamnă tribut, aceasta fiind o referinţă la motorul V8 de 3,9 litri turbo, care a câştigat de trei ori premiul Motorul Internaţional al Anului în 2016, 2017 şi 2018.

Ferrari a declarat că F8 Tributo are o viteză maximă de 340 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde.

Îmbunătăţirile aduse modelului F8 Tributo includ o creştere a puterii de 49 CP, o reducere a greutăţii de 40 kg şi o îmbunătăţire cu 10% a coeficientului aerodinamic.

F8 Tributo are o nouă versiune a Ferrari Dynamic Enhancer, proiectată pentru a face maşina mai uşor de manevrat atunci când este condusă la viteze mari.

Ferrari a declarat că va lansa în acest an cinci modele noi sau reproiectate. Acestea vor include şi un supercar hibrid cu motor V8.

Sursă: autonews.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.