Noul Fiat Doblo Panorama în România

În România, Noul Fiat Doblo Panorama va porni de la un preţ special de 11.756 Euro plus TVA. Modelul va fi disponibil în două variante de echipare: Active şi Dynamic.

Noul Fiat Doblo Panorama în România Noul Fiat Doblo Panorama în România

După ce versiunea anterioară a modelului Doblo s-a vândut în peste un milion de unităţi, noul Fiat Doblo Panorama se reinventează în toate aspectele, beneficiind de cele mai recente tehnologii şi de o nouă platformă, argumente ce se traduc in avantaje ca: spaţiu, confort, motorizări performante, siguranţă si, mai ales, un spirit practic greu de egalat, subliniat şi de existenţa in echiparea standard a ambelor uşi laterale culisante şi a sistemului Start&Stop.


Spaţiul este unul din punctele forte ale noului model şi se traduce prin existenţa a 5 sau 7 locuri, prin cel mai mare compartiment de bagaje din clasă, de 790 până la 3.200 de litri, dar şi printr-un ampatament de 2.755 mm. În Doblo Panorama este loc pentru tot ceea ce contează, fară a face compromisuri nici in privinţa pasagerilor, nici în ceea ce priveşte cantitatea şi natura bagajelor.


Strâns legat de conceptul de spaţiu, dar şi de noul design, nimic din ceea ce înseamnă confort nu este lăsat la întâmplare. Interior funcţional prin prezenţa multiplelor spaţii de depozitare, o nouă planşă de bord, 11 culori exterioare, 4 tipuri de tapiţerie, opţiunea climatizare automată şi suspensii Bi-Link de ultimă generaţie.
În privinţa motorizărilor, Noul Fiat Doblo Panorama este singurul model din clasă ce respectă standardul Euro 5 şi propune 3 propulsoare cu taxă de poluare zero: 1.4 95 CP, 1.6 Multijet 105 CP DPF şi 2.0 Multijet 135 CP DPF, precum şi o motorizare Euro 4 1.3 Multijet 90 CP DPF.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.