Noul Fiat Tipo, concurentul care ”îi suflă în ceafă” Loganului. Prezentare şi GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 02 dec. 2015 Știri auto

Noul Fiat Tipo a fost lansat oficial la începutul acestui an în cadrul Salonulului Auto de la Istanbul, şi ni se prezintă ca un sedan compact care, într-un fel, vine ca o continuare a modelului Linea. Tipo a fost proiectat în Italia, de către Centro Stile Fiat, şi dezvoltat în Turcia, împreună cu Tofas R & D, unul dintre cele mai mari centre de cercetare şi dezvoltare din domeniu.

Succesorul lui Linea vine cu versiuni împărţite pe trei niveluri de echipare. Prima include caracteristici standard precum jante de 15 inci, radio cu MP3 player, USB, AUX, aer condiţionat, servodirecţie electrică, închidere centralizată, oglinzi laterale incalzite şi senzori de monitorizare a presiunii din anvelope. 

Citeşte şi Limuzina de 60.000 de euro cu care se plimbă Mitropolitul Ardealului. GALERIE FOTO

Citeşte şi Ce PREŢURI are rivalul rusesc al Daciei Logan şi ce conţin versiunile de echipare – GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO Noul Renault Megane, prezentat în detaliu – GALERIE FOTO

Mai multe imagini găseşti în galerie foto

 

Citeşte şi Asta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România –  FOTO

Citeşte şi VIDEO A transformat o maşină banală într-un monstru, iar acum nu are rival

 

Cea de a doua variantă de echipare vine cu jante de 16 inci, mânere cromate, monitor de 5 inci cu touch screen, radio, Bluetooth, volan multifuncţional, oglinzi electrice, ştergătoare cu senzori de ploaie şi faruri automate; în timp ce varianta de vârf vine cu jante de 16 inci din aliaj, faruri ceaţă, control automatal climei şi cruise control. 

Gama de motoare include patru unităţi, doua pe benzină şi două diesel. Fiat Tipo varianta din 2016 va fi produs în uzina Tofas, în Bursa, Turcia, şi va fi disponibil în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Detalii legate de preţuri nu au fost anunţate, dar noul sedan de la Fiat se preconizează că va costa în jurul sumei de 12.000 de euro.

 

Citeşte şi ROMÂNIA LA VOLAN. Istoria Dacia, cel mai cunoscut brand românesc – VIDEO + FOTO

Citeşte şi GALERIE FOTO. Un şofer care a confundat intrarea pentru pietoni a unui supermarket cu ieşirea din parcare

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos – VIDEO + GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide