Noul Ford B-Max promite cel mai bun consum din clasa sa

Noul Ford B-MAX, care va fi lansat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, doreşte să stabilească un nou standard în clasa sa pentru consum de combustibil cu cele mai noi motoare Ford pe benzină şi diesel.

Noul Ford B-Max promite cel mai bun consum din clasa sa Noul Ford B-Max promite cel mai bun consum din clasa sa

"Scopul nostru cu B-MAX a fost să redefinim segmentul prin tehnologie şi inventivitate - iar aceasta include oferirea celui mai bun consum de combustibil", a declarat Barb Samardzich, vicepreşedinte al Departamentului de Dezvoltare Produse, Ford Europa.

Conform datelor tehnice, noul B-MAX cu motor de 1,6 litri TDCi are emisii de CO2 de 104 g/km şi un consum de doar 4,0 l/100km, iar motor pe benzină de 1,0 litri EcoBoost (120CP) va avea emisii de CO2 de 114g/km şi un consum de combustibil de 4,9l/100km.

Noul B-MAX va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva luna viitoare şi va fi comercializat în Europa anul acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.