Exclusiv  Noul Ford Focus - schiţe promotor.ro

Primul Focus a devenit rapid principalul contracandidat al lui Golf. Al doilea s-a maturizat, dar a pierdut din caracterul fresh, în ciuda supremaţiei ţinutei de drum. Iată cum ne gândim noi că îşi va sensibiliza clientela cea de-a treia generaţie Ford Focus.

Noul Ford Focus - schiţe promotor.ro Noul Ford Focus - schiţe promotor.ro

În primul rând, noul Ford Focus va miza mult mai mult pe designul exterior. Experimentele Mondeo şi Fiesta se dovedesc de succes, iar noul concept Ford Iosis MAX a fost foarte primit de public.

Aşa încât devine logică intenţia celor de la Ford de a aplica aceeaşi reţetă şi la noul Focus. Care, chiar dacă va fi catalogat de sceptici drept un Fiesta mai mare, va avea, din punct de vedere al aspectului, un cuvânt greu de spus în faţa noului Opel Astra şi a viitorului VW Golf 7.

VEZI AICI SCHIŢELE CU NOUL FORD FOCUS

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.