Noul Ford Focus se fabrică în Germania

Oficiali Ford au anunţat că noul Ford Focus se asamblează în fabrica Saarlouis din Germania.

Noul Ford Focus se fabrică în Germania Noul Ford Focus se fabrică în Germania

Cu ocazia anunţării începerii producţiei noului Ford Focus, oficiali Ford au declarat că fabrica din Saarlouis din Germania va fi singurul punct de producţie pentru Europa. Pe linia de producţie a fabricii din Saarlouis vor ieşi toate variantele de caroserie, iar din 2012 se va asambla şi mult râvnita variantă ST.

Conform constructorului, capacitatea fabricii este de 1.850 de unităţi pe zi, în trei schimburi. Momentan în fabrica de la Saarlouis se asamblează Ford Kuga şi Ford Focus.

Pentru a putea demara producţia noului Ford Focus, concernul american a investit 300 milioane de euro în infrastructură, dar şi în linia de producţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.