Noul Ford GT arată extraordinar în realitate

Din întâmplare, am ajuns la standul Ford de la Salonul Auto Geneva, unde am văzut aproximativ 1,2 miliarde de oameni adunaţi în jurul unui… obiect. Nu eram foarte sigur ce se dă gratis acolo, dar am avut răbdare şi am aflat în cele din urmă.

Noul Ford GT arată extraordinar în realitate Noul Ford GT arată extraordinar în realitate

Ştiam deja că noul Ford GT (care se află încă în etapele de dezvoltare) este o frumuseţe. Dar nu mi-am putut imagina vreodată că o maşină care e atât de atrăgătoare în poze poate fi şi mai arătoasă în realitate.

Ei bine, ar trebui să ştii că urmaşul legendarului Ford GT40 arată pur şi simplu extraordinar atunci când îl vezi cu ochii tăi.

Sigur, s-ar putea să se mai schimbe câte ceva pe-ici colo până ajunge să fie gata de producţie, însă vreau să fac o cerere cât se poate de sinceră către departamentul Ford Performance: vă rog eu, nu stricaţi nimic.

Puteţi să faceţi magia pe care aţi făcut-o cu Fiesta ST sub învelişul pe care îl vede toată lumea, dar lăsaţi caroseria în pace.

Vă rog.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.