Noul Ford GT: primele imagini şi informaţii oficiale. VIDEO

La zece ani de la lansarea urmaşului legendarului Ford GT40, compania americană care a dat lumii producţia în serie uimeşte printr-o nouă generaţie a modelului GT. Iată, aşadar, cum arată noul Ford GT (şi nu e un secret - e superb).

Noul Ford GT: primele imagini şi informaţii oficiale. VIDEO Noul Ford GT: primele imagini şi informaţii oficiale. VIDEO

Noul Ford GT a fost lansat astăzi la Salonul Auto Detroit 2015, la zece ani de la dezvăluirea primului urmaş modern al legendarului Ford GT40 din anii 1960.

Deocamdată, informaţiile sunt puţine şi foarte preţioase. Potrivit The Verge, a doua generaţie modernă de Ford GT va intra în producţie la sfâşitul lui 2016 şi va avea un V6 biturbo de 3,5 litri care dezvoltă „peste 600 CP”. Propulsorul e montat central-spate, iar caroseria este făcută dintr-o combinaţie de aluminiu şi fibră de carbon.

A, da, şi uşile se deschid cam aşa:

VIDEO:

 

Update: 

În cazul în care eşti de părere că un V6 nu este suficient pentru un supercar de teapa lui Ford GT, ascultă un pic la suflul acestui EcoBoost de 3,5 litri. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.