Noul Ford Kuga pentru Europa

Pe lângă noul Ford B-Max, la Salonul Auto de la Geneva 2012, Ford va lansa şi noul Ford Kuga.

Conform celor de la Ford, cea de-a doua generaţie de Ford Kuga, care este bazată pe platforma tehnică a actualului Ford Focus, este mai dinamică, mai spaţioasă şi mai capabilă decât generaţia pe care o înlocuieşte.

Noul Ford Kuga va fi disponibil spre vânzare la sfârşitul anului 2012 începutul lui 2013 în funcţie de ţara de desfacere şi va fi echipat cu un propulsor diesel de 2,0 litri, disponibil în două variante de putere: 140 CP, respectiv 163 CP. În ceea ce priveşte motorizare pe benzină, noul Ford Kuga va fi disponibil cu un motor turbo de 1,6 litri.

Ca şi echipamente speciale, noul Ford Kuga va beneficia de sistemul de conectivitate SYNC, precum şi de o serie de sisteme de asistenţă cum ar fi asistenţă la parcarea laterală şi senzori pentru "depistarea" maşinilor din aşa zisul punct mort. Maşina va beneficia de ultima tehnologie a celor de la Ford în materie de transmisie integrală, dar şi de sistemul TVC (Torque Vectoring Control), sistem care conform oficialilor ar îmbunătăţii manevrabilitatea maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.