Noul Ford Kuga va fi disponibil din 2020. Noua generaţie vine cu un plus de rafinament – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 20 mai 2019 Știri auto

Ford a prezentat în luna aprilie noua generaţie Kuga. Este cel mai avansat model Ford din istorie din punctul de vedere al electrificării oferind o gamă avansată de sisteme de propulsie hibride, care permit un nivel de eficienţă în familia SUV-urilor Ford.

Gama include Kuga Plug-in Hybrid, Kuga EcoBlue Hybrid (mild-hybrid) şi Kuga Hybrid (full-hybrid), care sunt oferite alături de motoarele diesel EcoBlue de 2.0 litri sau 1.5 litri, de motorul pe benzină EcoBoost de 1.5 litri şi de o nouă transmisie automată inteligentă cu opt trepte.

La interior, noua generaţie Kuga vine cu tehnologii sofisticate cum ar fi modem FordPass Connect integrat, o zonă de încărcare wireless a telefonului şi sistemul de infotainment Ford SYNC 3, sprijinit de un ecran tactil central cu diagonala de 8 inch.

Este cel mai tehnologizat model Ford

Noul Kuga va fi disponibil cu pachet de internet Wi-Fi de pana la 4G, pentru maximum zece dispozitive. Functiile avansate de control de la distanta îţi permit să controlezi şi să monitorizezi maşina de la distanţă utilizand telefonul pentru a-ţi localiza vehiculul, pentru a-ţi bloca sau debloca uşile şi chiar pentru a-ţi porni motorul de la distanţă ca să-ţi încalzească maşina în zilele friguroase.

Un pachet audio premium B&O Sound System garantează o experienţă acustică de înaltă calitate, iar noul instrumentar de bord digital “true colour” cu diagonala de 12.3 inch este mai intuitiv şi mai lizibil.

 

Noua generaţie Kuga este primul SUV construit pe platforma globală C2, care determină un nivel aerodinamic superior pentru un consum îmbunătăţit şi o masă proprie care scade cu până la 90 de kilograme în comparaţie cu versiunile de motorizare echivalente modelului precedent. În plus, noua arhitectură este concepută pentru a perfecţiona performanţele la impact şi oferă o rigiditate torsională cu 10% mai mare care permite un comportament dinamic mai bun şi un rafinament ridicat. Adiţional, spaţiul interior este mai mare, în timp ce designul exterior rămâne unul dinamic şi expresiv.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide