Noul Ford Mustang va primi un "cadou" de la Forgiato

Proaspăt lansatul Ford Mustang a avut deja un impact puternic în lumea auto, iar undele de şoc au atins şi lumea producătorilor de componente aftermarket. Iar cei de la Forgiato au răspuns primii.

Noul Ford Mustang va primi un "cadou" de la Forgiato Noul Ford Mustang va primi un "cadou" de la Forgiato

De-a lungul timpului am văzut cum casele de tuning lansează pachete de performanţă şi kituri de exterior pentru modele abia lansate, însă cei de la Forgiato Wheels sunt muuult mai nerăbdători. Şi pentru că de Chevrolet Camaro s-au ocupat deja în trecut, acum a venit rândul rivalului Ford Mustang să primească o cosmetizare.

Aşa că s-au aliat cu Kris Horton, de la Cars by Kris, şi au dezvoltat un kit lăţit de caroserie, deocamdată ilustrat printr-o pereche de randări. Astfel, pony car-ul primeşte un set de spoilere faţă-spate mai agresive, un spoiler de tip duck-tail pentru capota portbagajului şi un set nou de jante.

Tot ce le mai rămâne tunerilor este să se înarmeze cu răbdare, pentru că noul Ford Mustang va fi disponibil abia spre finele lui 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.