Noul Honda Civic sedan disponibil din iunie 2012

Noul Honda Civic Sedan atacă piaţa compactelor cu alură sportivă

Noul Honda Civic sedan disponibil din iunie 2012 Noul Honda Civic sedan disponibil din iunie 2012

Noul model Civic sedan se prezintă cu un design aerodinamic, cu linii curate şi atletice, proiectate astfel încât să asigure o călătorie cât mai plăcută. Farurile HID, care se integrează perfect cu liniile capotei, au fost regândite pentru a oferi o luminozitate mult mai clară şi mai consistentă. Jantele din aliaj 16" completează profilul conic, în timp ce oglinzile retrovizoare rabatabile facilitează parcarea în cele mai înguste spaţii.

Fiecare aspect al habitaclului noului Civic Sedan, de la designul ergonomic la finisaje, a fost proiectat pentru a crea un mediu primitor şi stilizat atât pentru şofer cât şi pentru pasageri. Scaunele au fost desenate pentru a fi mult mai confortabile, oferind în acelaşi timp spaţiu pentru pasagerii de pe bancheta din spate. Un design nou are şi consola centrală, care se deschide şi oferă un spaţiu suplimentar de depozitare precum şi două suporturi pentru pahare.

Planşa de bord a noului model Civic este creată în jurul şoferului pentru a avea acces la fiecare buton. Acesta este asistat de comenzile audio de pe volan şi de tabloul de bord prin care este redusă mutarea privirii de la vitezometru la turometru.

Noul Civic Sedan vine dotat şi cu noul ecran i-MID (Intelligent-Multi Information Display) prin care pot fi monitorizate toate informaţiile, precum şi funcţiile Eco Assist şi ECON pentru a eficientiza consumul de combustibil şi pentru a reduce nivelul emisiilor.

Modelul Civic Sedan are structura caroseriei de tip ACE (Advanced Compatibility Engineering) care absoarbe şi dispersează energia impactului departe de şofer şi pasageri, îmbunătăţind siguranţa. Din dotarea standard a modelului fac parte şi airbagurile multiple, sistemul Electronic Brakeforce Distribution (EBD - sistem electronic de distribuire a forţei de frânare) şi VSA. Modelul este echipat, de asemenea, şi cu ABS (Anti-lock Braking System) pentru a menţine stabilitatea direcţională şi cu sistem Brake Assist (BA) ce îmbunătăţeşte forţa de frânare în caz de urgenţă.

Noul Civic este disponibil în patru culori - Polished Metal, Urban Titanium, Crystal Black Pearl, Taffeta White şi va fi oferit la vânzare din Iunie 2012 în reţeaua de dealeri Honda, cu un preţ de pornire de 15,290 Euro fără TVA (preţ valabil pentru varianta 1.8 i-VTEC LS cu 142 CP şi transmisie manuală).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.