Noul Honda CR-V primeşte cinci stele Euro NCAP. Plus: Test drive Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 4WD - GALERIE FOTO

Noul Honda CR-V a primit calificativul maxim de cinci stele în ultimele teste de siguranţă Euro NCAP, ale căror rezultate sunt anunţate astăzi.

Noul Honda CR-V primeşte cinci stele Euro NCAP. Plus: Test drive Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 4WD - GALERIE FOTO Noul Honda CR-V primeşte cinci stele Euro NCAP. Plus: Test drive Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo 4WD - GALERIE FOTO

Noul Honda CR-V a primit calificativul maxim de cinci stele în ultimele teste de siguranţă Euro NCAP, ale căror rezultate sunt anunţate astăzi. Modelul CR-V prezintă o structură unică a caroseriei care oferă fermitate şi rigiditate, cât şi o suită cuprinzătoare de tehnologii de siguranţă activă.

Folosind conceptul ‘All Directions Collision Safety’, design-ul platformei încorporează structura caroseriei ACE ™ (Advanced Compatibility Engineering) de ultimă generaţie. Aceasta foloseşte o reţea de elemente structurale interconectate pentru a distribui uniform energia de coliziune, contribuind la reducerea forţelor transferate către cabina pasagerilor în cazul unui impact şi oferind protecţie superioară faţă, laterală şi spate.

Dotările de siguranţă pasivă pe noul CR-V sunt complementate de suita a tehnologiilor de siguranţă activă şi asistenţă pentru şoferi - Honda Sensing™.

Sistemul este printre cele mai cuprinzătoare suite de tehnologii de siguranţă din clasa sa şi utilizează o combinaţie de informaţii de la sistemul radar şi de la sistemul de camere, plus o serie de senzori de înaltă tehnologie pentru a avertiza şi a asista şoferul în scenarii potenţial periculoase.

Noul Honda CR-V se alătură restului gamei Honda testate de Euro NCAP cu punctaj maxim de cinci stele: Jazz, HR-V şi Civic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.