Noul Hyundai Elantra a venit în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

Noua generaţie Hyundai Elantra, a şasea, este acum disponibilă şi în România...

Noul Hyundai Elantra a venit în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO Noul Hyundai Elantra a venit în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

 


Noua generaţie Hyundai Elantra, a şasea, este acum disponibilă şi în România, informează Digi24.ro. Prin acest model sud-coreeii au reuşit să îmbine într-un mod ideal rafinamentul cu tehnologia, confortul şi eficienţa. 

Pe lângă că s-au folosit cele mai bune materiale noul Hyundai beneficiază la interior şi de un LCD de 3,5 inch, iar la capitolul siguranţă şi confort, Elantra vine cu senzori de parcare, un sistem de asistenţă la pornirea în rampă şi pilot automat.

Standard, autovehiculul include sistemul de şapte airbaguri. Dintre acestea două frontale, două laterale, două cortină şi una pentru genunchii şoferului. De asemenea, printre dotări mai merită menţionate şi închiderea centralizată cu telecomandă şi computer de bord.

Noua Elantra vine în două versiuni de motorizare şi trei versiuni de echipare: Elantra, Highway şi Exclusive.

În privinţa motorizărilor Elantra aduce un propulsor diesel de 1,6 litri care produce 136 de cai-putere la un consum mediu mixt de 4,5 l/100 km, iar varianta pe benzină produce 128 de cai-putere şi consumă 6,6 l/100 km.

Clienţii pot alege atât între o cutie automată, cât şi una manuală, amândouă cu şase rapoarte.

Preţurile noii generaţii Hyndai Elantra pornesc de la 14.764 de euro cu TVA, iar prin programul Rabla, de la 13.264 de euro.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.