Noul Hyundai Elantra disponibil în România

Noul Hyundai Elantra, va fi disponibil în showroom-urile reţelei Hyundai Auto Romania începând cu data de 15 iulie cu preţuri pornind de la 14.450 euro cu TVA.

Noul Hyundai Elantra disponibil în România Noul Hyundai Elantra disponibil în România

Hyundai Elantra va beneficia de programul Five Year Triple Care - cel mai bun pachet de servicii post-vânzare disponibil pe piaţa auto şi caracterizat prin transparenţă totală. Acest program a continuat să atragă noi clienţi către vehiculele Hyundai, oferind cinci ani de garanţie integrală, fără limită de kilometri; cinci ani de asistenţă rutieră şi cinci ani de verificări tehnice periodice gratuite.

Noul Elantra va fi disponibil cu un nou motor pe benzină, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT, cuplat la transmisii manuale şi automate cu şase rapoarte. Având o greutate relativ redusă, datorită structurii din aluminiu, motorul cu patru cilindri Gamma 1.6 litri MPI este echipat cu distribuţie variabilă D-CVVT pentru a obţine 132 CP la 6.300 rpm şi pentru a permite emisii scăzute de carburant şi cel mai mic consum din clasa.

Noul sedan Hyundai va fi prezentat în România în două varinante de echipare: Elantra şi Elantra Highway. Ambele versiuni dispun de motorizarea 1.6 litri MPi, 132 CP şi de transmisie manuală în şase trepte. Dotările standard Elantra includ: ABS, 6 airbag-uri, ESP, închidere centralizată cu telecomanda, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, aer condiţionat, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piete, sistem audio radio/CD cu MP3, 6 difuzoare şi comenzi audio pe volan. Preţurile pentru noul Hyundai Elantra în România pornesc de la 14.450 euro cu TVA inclus (11.653 euro plus TVA).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.