Noul Hyundai Santa Fe a obtinut cinci stele la testele Euro NCAP

Noul Hyundai Santa Fe a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule - Euro NCAP.

Noul Hyundai Santa Fe a obtinut cinci stele la testele Euro NCAP Noul Hyundai Santa Fe a obtinut cinci stele la testele Euro NCAP

Noul Hyundai Santa Fe a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule - Euro NCAP. Modelul a inregistrat rezultate bune in cadrul celor patru categorii Euro NCAP, cele mai ridicate punctaje fiind acordate pentru protectia pasagerilor adulti, respectiv copii.

Pentru a raspunde celor mai inalte standarde europene de siguranta, Santa Fe dispune de pachetul Hyundai SmartSense: asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni; asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA); asistenta pentru faza lunga (HBA); sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW); sistem de monitorizare 360 de grade.

Sistemul de monitorizare a locurilor din spate detecteaza prezenta pasagerilor, alertand conducatorul auto la parasirea vehiculului. Sistemul de asistenta pentru iesirea in siguranta blocheaza temporar usile, in cazul apropierii unui vehicul din spate, pentru ca pasagerii sa coboare in siguranta.

Siguranta pasiva este amplificata de rigiditatea superioara a caroseriei, care contribuie la protejarea pasagerilor in eventualitatea unei coliziuni. Modelul incorporeaza in proportie de 57% otel de inalta rezistenta (cu 15% mai mult decat modelul anterior) pentru imbunatatirea rigiditatii torsionale si a comportamentului la impact.

Printre modele Hyundai care au obtinut recent calificativul de cinci stele in cadrul programului de evaluare se numara: i30, Ioniq, Kona, Tucson, Santa Fe si Nexo, cea de-a doua generatie de vehicule electrice fuel cell.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.