Noul iPhone 5 - Ce-i interesează pe şoferi la noul iPhone 5

De fiecare dată când Apple anunţă lansarea unui nou produs, curiozitatea atinge cote maxime, iar cum mulţi dintre ei sunt şi şoferi, iată câteva caracteristici noi ale lui iPhone 5 de care aceştia trebuie să ţină cont.

Noul iPhone 5 - Ce-i interesează pe şoferi la noul iPhone 5 Noul iPhone 5 - Ce-i interesează pe şoferi la noul iPhone 5

Probabil cel mai aşteptat smartphone ale anului este noul iPhone 5, care are programată lansarea oficială mâine, pe 12 septembrie. Faţă de predecesorul său iPhone 4S, acesta va veni cu o serie de schimbări atât în ceea ce priveşte designul cât şi caracteristicile software, care i-ar putea lua prin surprindere pe unii şoferi. Aveţi în continuare o descriere a celor 5 aspecte care i-ar putea interesa pe şoferii fani iPhone:

1. Cablul conector modificat

Modificarea mufei cablului conector de la o configuraţie cu 30 de pini la o configuraţie cu 9 pini este un lucru care va da bătăi de cap şoferilor care aflaţi pe fugă, aleg să-şi încarce telefonul în maşină. De asemenea, şi ascultatul muzicii cu ajutorul smartphone-ului va deveni o corvoadă, tot datorită incompatibilităţii noilor componente cu prizele existente la ora actuală pe maşini. Ca soluţie, şoferii vor putea achiziţiona un adaptor care să remedieze neplăcerile însă apariţia unui asemenea dispozitiv pe piaţă va mai dura ceva timp.

Să trecem la AL DOILEA ASPECT, pe pagina numărul 2.

 

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.