Noul Jaguar XE pe circuit şi pe drumuri de munte: bestia la costum. VIDEO

Cei de la Jaguar încearcă să ne convingă că noul XE este, de fapt, o bestie. Fapt pentru care ni-l arată cum se joacă voios pe circuit, în Spania. Dar noi tot vedem costumul la patru ace de la suprafaţă...

Noul Jaguar XE pe circuit şi pe drumuri de munte: bestia la costum. VIDEO Noul Jaguar XE pe circuit şi pe drumuri de munte: bestia la costum. VIDEO

Greu să convingi pe cineva că noul Jaguar XE este, de fapt, o bestie nestăvilită. OK, prinde suta în 4.9-5.1 secunde. OK, are un V6 de 340 CP. OK, are o evacuare care sună glorios. 

Dar, chiar şi urmărind clipul video de mai jos, ne dăm seama că e greu să pui bestia în costum de mare clasă. Pentru că urmaşul lui X-Type rămâne mai degrabă un gentleman, iar nu o brută. Dovada:

Pe circuit, pare a fi o fiară. Dar în realitate, va fi mai degrabă aşa...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.