Noul Jaguar XF scos la licitaţie

Primul exemplar al noului Jaguar XF, ce îşi va face public debutul la Salonul Auto de la Frankfurt, va fi scos la licitaţie pentru a ajuta comitetul copiilor cu probleme de la NSPCC.

Noul Jaguar XF scos la licitaţie Noul Jaguar XF scos la licitaţie

La Ricoh Arena, în Anglia, Jaguar Cars, ajutat de grupul de operetă Elysium, va organiza o licitaţie în scopuri caritabile, unde va fi expus noul model XF. Proprietarul care va câştiga licitaţia va avea avantajul de a-şi alege culoarea maşinii şi de a vizita fabrica Castle Bromwich, din Birmingham, unde îşi va putea vedea noul său Jaguar cum se construieşte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.