Noul Jaguar XJ este disponibil în România

Premium Auto, importator Jaguar Land Rover şi parte a Tiriac Holdings, a lansat oficial în Romania, noul XJ.

Noul Jaguar XJ este disponibil în România Noul Jaguar XJ este disponibil în România

"Acum, la 75 de ani de la prima apariţie Jaguar, asistăm la un nou eveniment emblematic pentru marca Jaguar, deoarece nava amiral a gamei îşi schimbă radical atât formă, cât şi filozofia de abordare." - a declarat Mihai Ivănescu, Director şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie Premium Auto.

Bazându-se pe succesul modelelor XK şi XF, introducerea noului XJ este un reper pentru brand-ul Jaguar, proaspăt revitalizat. Poziţionată ca limuzină reprezentativă a brand-ului, XJ reprezintă extinderea către o nouă generaţie de consumatori.

"Noul XJ este o interpretare modernă a chintesenţei Jaguar. Impactul vizual este dat de geamurile laterale alungite în forma de lacrimă, de poziţia puternică şi dimensiunea impresionantă. Este expresia cea mai îndrăzneaţă de până acum a noii direcţii de design Jaguar", a declarat Directorul de design Ian Callum.

Noul Jaguar XJ este disponibil în două variante - cu ampatament standard şi lung. Modelul cu ampatament lung dispune de un spaţiu mai generos şi mai rafinat pentru pasagerii din spate prin cei 125 de mm în plus, care oferă un confort suplimentar picioarelor.

Motorizările cu care este echipat noul Jaguar (3.0l V6 diesel, 5.0l V8 natural aspirat şi 5.0l V8 supra-alimentat) şi-au dovedit deja multitudinea de abilităţi. Economia de carburant şi emisii este extraordinară, noul XJ având un consum de 5.9l/100km şi emisii de CO2 de numai 184g/km. În cazul noului XJ, cunoscutele tehnologii dinamice Jaguar sunt duse la un alt nivel. Dotări precum suspensia pneumatică, Adaptive Dynamics, Active Differential Control şi răspunsul prompt al servo-direcţiei.

Deoarece la construcţia lui s-a folosit caroseria din aluminiu inspirată de tehnologia aerospaţială, XJ este mai uşor cu cel puţin 150 de kg decât competitorii săi, ceea ce îi îmbunătăţeşte semnificativ performanţele, manevrabilitatea şi economia, furnizând totodată o putere crescută, mai mult rafinament şi siguranţă.

Noul XJ este disponibil în Romania şi poate fi achiziţionat la un preţ începând cu 65.000 Euro + TVA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.