Noul Jeep Cherokee a reînviat şi vrea să întoarcă privirile clienţilor de SUV-uri premium

Jeep a decis să renunţe la părţile „ciudate”

Noul Jeep Cherokee a reînviat şi vrea să întoarcă privirile clienţilor de SUV-uri premium Noul Jeep Cherokee a reînviat şi vrea să întoarcă privirile clienţilor de SUV-uri premium

Modelul Jeep Cherokee facelift 2019 tocmai a debutat la Salonul Auto de la Detroit şi, după cum au arătat primele imagini, designul modelului actualizat este mult mai atrăgător decât crossover-ul pe care îl ştiam.

Jeep a decis să renunţe la părţile „ciudate” ale modelului actual, inclusiv farurile, în favoarea unui design mai tradiţional şi atrăgător. Ca atare, există o pereche de faruri noi, cu aspect similar cu cele de pe Jeep Compass.

Văzute din spate, remarcăm o serie de modificări vizibile. În special stopurile cu LED, hayonul revizuit şi o bara de protecţie neagră. Sinele de pe acoperiş îi completează noul aspect.

Sub capotă, Jeep Cherokee 2019 va fi vândut cu trei motoare diferite. Modelul de intrare are forma unui Tigershark de 2,4 litri cu patru cilindri care produce 180 CP. Nou în gama este unitatea de 2.0 litri, cu patru cilindri, de la noul Wrangler, care oferă o putere de 270 CP şi cuplu de 400 Nm. Nu în ultimul rând, mai este şi motorul V6 de 3.2 litri, care produce 271 CP, unitate care face parte din familia Pentastar.

Dincolo de faptul că are cel mai mare cuplu de torsiune, turbocompresorul de 2.0 litri adoptă tehnologia cu injecţie directă, sistemul stop-start şi constructia din materiale uşoare pentru a îmbunătăţi economia de combustibil. 

Vor fi oferite cel puţin trei niveluri de finisare; Latitude, Overland şi Trailhawk. Latitude va fi cel mai accesibil şi ar trebui să înceapă la aproximativ 25.000 dolari. Pentru cei care doresc să amplifice lucrurile, ambele variante Overland şi Trailhawk vor costa în jur de 40.000 de dolari.

Se aşteaptă ca Noul Cherokee va „ateriza” în reprezentanţele din S.U.A. în lunile următoare ale acestui an.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.