Noul Kia pro_cee'd - primele imagini OFICIALE

Kia Motors a anunţat că va prezenta noul model pro_cee'd în cadrul Salonului Auto de la Paris din această toamnă, făcând în acelaşi timp publice şi primele imagini cu noul coupe .

Noul Kia pro_cee'd - primele imagini OFICIALE Noul Kia pro_cee'd - primele imagini OFICIALE

A doua serie a generaţiei Cee'd a coreenilor de la Kia este pe cale să fie reîntregită odată cu lansarea la Salonul Auto de la Paris a noului pro_cee'd, versiunea cu 3 uşi a compactei lansate în prima parte a acestui an.

Deşi constructorul nu a oferit detalii suplimentare despre model, din imaginile făcute publice se poate observa faptul că pro_cee'd vine cu o serie de modificări  la nivel de design exterior. Look-ul schimbat al lui pro_cee'd inspiră mai multă sportivitate graţie montatului A regândit, precum şi a aripilor laterale spate mai proeminente. Acestora li se adaugă farurile şi stopurile mai agresive, precum şi elementele decorative cromate de la nivelul grilei frontale

La nivel de interior, singurele schimbări vizibile până în momentul de faţă se regăsesc în decoraţiunile de pe bord şi uşi. Cel mai probabil, Kia urmează să anunţe variantele de motorizare şi preţul pentru hatchback-ul pro_cee'd la lansarea oficială a modelului.

PENTRU O PRIMĂ IMPRESIE DESPRE NOUL KIA PRO_CEE'D, ACCESAŢI GALERIA FOTO AFERENTĂ ARTICOLULUI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.