Noul Lamborghini Huracan Superleggera surprins la teste – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 iul. 2016 Știri auto

 


Un paparazzi de maşini mai norocos a avut bafta să surprindă, la testele efectuate la Nürburgring, o maşină mai specială: Lamborghini Huracan Superleggera. Iar clipul video, după cum era de aşteptat, a ajuns viral.

Cel mai recent ”armăsar” italian scoate nişte sunete aboslut superbe, şi, chiar dacă este camuflat destul de serios, putem remarca câteva noi modificări. Acestea ar fi un nou spoiler faţă, un spate revizuit şi o capotă modificată cu guri de aerisire suplimentare. Masina a fost, de asemenea, echipată cu un eleron mai mare şi un sistem cu dublă evacuare care ar trebui să-i sporiească viteza, scrie Motor1.com.

FOTO

Motorul lui Huracan va fi un V10 de 5.2 litri care va primi probabil un puls de performanţă pentru a-l ajuta să se distanţeze de modelul standard, care dezvolta 610 cai putere şi un cuplu de 412 Nm. Nu există o confirmare oficială, dar estimări se sepeculează că noul Lamborghini va avea o putere de aproximativ 650 de cai.

În cazul în care vreţi să ştiţi cât atinge Huracan Superleggera aflaţi că poate ajunge de la 0 la 100 de km/oră în mai puţin de 3,2 secunde, iar viteza maiximă este de 325 de km/oră. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide