Noul Land Rover Defender pleacă în prima expediţie în izolata Vale a Castelelor, la graniţa dintre Kazakhstan şi China - VIDEO

Land Rover prezintă o primă imagine a noului Defender.

Noul Land Rover Defender pleacă în prima expediţie în izolata Vale a Castelelor, la graniţa dintre Kazakhstan şi China - VIDEO Noul Land Rover Defender pleacă în prima expediţie în izolata Vale a Castelelor, la graniţa dintre Kazakhstan şi China - VIDEO

Land Rover prezintă o primă imagine a noului Defender, înaintea premierei mondiale de la Salonul Auto de la Frankfurt, de pe 10 septembrie.

Drumul către Salonul Auto de la Frankfurt a început într-una din cele mai izolate locaţii de pe pământ, între impresionantele canioane de peste 300m ale Văii Castelelor, din Canionul Charyn, Kazakhstan.

De-a lungul a şapte decade de pionierat în inovaţii, Land Rover a câştigat un loc unic în inimile exploratorilor, agenţiilor umanitare şi familiilor ce iubesc aventura din toată lumea. Dovedindu-şi performanţa în cele mai neprielnice medii, noul Defender îşi reiterează aceste calităţi. 

Cei care nu sunt prezenţi la Salonul Auto de la Frankfurt pot urmări lansarea noului Defender printr-o transmisiune in direct care începe la ora 08:50 (BST) / 10:50 (ora locala).

VIDEO

Citeşte şi

 

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.