Noul Land Rover Evoque? Nu, e doar cea mai fidelă copie chinezească...

La fel ca într-un banc cu Radio Erevan, maşina de faţă nu e Land Rover, ci Land Wind; nu e Evoque, ci X7; nu e făcută de englezi, ci de chinezi. Dar imaginile vorbesc de la sine...

Noul Land Rover Evoque? Nu, e doar cea mai fidelă copie chinezească... Noul Land Rover Evoque? Nu, e doar cea mai fidelă copie chinezească...

Chinezii nu renunţă la clonele auto, iar lucrul ăsta s-a văzut suficient de bine şi la ultimul salon auto de la Shanghai. În viitorul apropiat vom mai avea parte de un plagiat, iar de data asta vorbim de un copy-paste greu de trecut cu vederea.

Concernul chinez Changan are în portofoliu o marcă numită Landwind. Din moment ce denumirea e apropiată de a cunoscutului producător britanic Land Rover, de ce să nu facă firma chinezească o maşină care să semene cu un ”Landy”?

Evoque, tu eşti?

Ei bine, se pare că pe finalul acestui an, Landwind este pregătită să lanseze noul crossover X7. Care nu are nicio legătură cu viitorul SUV BMW X7 de clasă mare, ci seamănă mult mai bine cu o mică divă premium, pe numele ei Evoque.

Dar nu trebuie să ne credeţi pe noi, ci e suficient să vedeţi imaginile cu ochii voştri... Deci, cât de mult seamănă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.