Noul Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC este un monstru pe patru roţi - GALERIE FOTO

Mercedes-Benz a prezentat noul Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC în variante SUV şi Coupe, iar acesta aduce multe schimbări, dar şi un propulsor mai puternic.

Noul Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC este un monstru pe patru roţi - GALERIE FOTO Noul Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC este un monstru pe patru roţi - GALERIE FOTO

Mercedes-Benz a prezentat noul Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC în variante SUV şi Coupe, iar acesta aduce multe schimbări, dar şi un propulsor mai puternic.

Noul Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC vine al exterior cu o grilă AMG nouă, blocuri optice noi, precum şi două evacuări duble în partea din spate.

Sub capotă se regăseşte un motor V6 bi-turbo de 3 litri, care produce 390 de cai-putere, cu 23 de cai-putere mai mult decât în versiunea anterioară. Cuplul maxim este de 520 Nm. Atât varianta SUV, cât şi cea Coupe, au nevoie de doar 4,9 secunde pentru a atinge 100 km/oră. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/oră.

Modelul vine în standard cu jante de 19 inchi, dar se poate opta pentru modele pe 20 sau 21 de inchi.

Cea mai recentă versiune a sistemului de infotainment Mercedes-Benz MBUX este prezentă pe Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC, iar funcţiile maşinii pot fi controlate prin touchpad, butoane touch control pe volan sau vocal. Şoferul primeşte informaţiile din două ecrane de mari dimensiuni. Cadranele se regăsesc în display-ul de 12,3 inchi aflat deasupra volanului, în timp ce funcţiile maşini se accesează prin ecranul tactil de 10,25 inchi din partea dreaptă. Ecranele oferă trei layout-uri personalizate, Classic, Sport sau Supersport.

Noul Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC va oferi cinci moduri de condus, "Slippery", "Comfort", "Sport", "Sport+" şi "Individual". Fiecare mod de condus modifică parametrii cheie ai maşinii - motorul, transmisia, suspensia şi direcţia.

Transmisia oferită este AMG SPEEDSHIFT TCT 9G, configurată pentru a oferi o experienţă unică, iar tracţiunea integrală AMG 4MATIC livrează puterea către ambele punţi - 31% către puntea faţă, 69% către puntea spate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.