Noul Mercedes-Benz AMG GT 63 S 4-Door Coupé este disponibil în Romania – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 15 feb. 2019 Știri auto

Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, a adus in Romania, în premieră, noul Mercedes-Benz AMG GT 63 S 4-Door Coupé Edition 1, vârful de gamă al celui mai nou membru din familia AMG. Modelul nu a fost lansat oficial în România de către constructorul german.

Pretul noului AMG GT 63 S 4-Door Coupé prezent in portofoliul dealerului Auto Schunn din Arad este de 181.657 euro, fara TVA.

Noul Mercedes-Benz AMG GT 63 S 4-Door Coupé este echipat cu un motor V8 twin-turbo cu transmisie automata de 639 de cai putere si un cuplu maxim de 900 Nm, care permite o accelerare de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde si o viteza maxima limitata la 315 km/h.

Bolidul din curtea dealerului Auto Schunn vine in culoarea gri Graphit magno si este echipat cu jante AMG din aliaj, forjate, de 21 de inch (53.3 cm).

Habitaclul este definit de calitatea inalta a materialelor folosite: tapiterie din piele Nappa Exclusive gri Magma, cu plafonul designo imbracat in microfibra DINAMICA. Volanul AMG Performance este si el imbracat in piele Nappa. La interior, noul Mercedes-Benz AMG GT 63 S 4-Door Coupé Edition 1 are un display cu diagonală de 31,2 cm.

Auto Schunn este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai importanti parteneri autorizati Mercedes-Benz in Romania, cu reprezentante autorizate in orasele Arad, Deva, Suceava, Sibiu si Timisoara. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide